Startpagina Help Zoek Kalender Inloggen Registreren

+  Henk van Ess heet u welkom bij Voelspriet.nl Zoekforum en Zoektips
|-+  Nieuws
| |-+  Leestafel (Beheerder: Henk van Ess)
| | |-+  ...........het schijnt serieus te zijn
0 Geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: 1 Omlaag Print
Auteur Topic: ...........het schijnt serieus te zijn  (gelezen 1464 keer)
ChantalF
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 279



Bekijk profiel
...........het schijnt serieus te zijn
« Gepost op: vrijdag, 27.06.08 13:56 »

Deze waarschuwing kreeg ik via een collega, het schijnt serieus te zijn.
Iemand hier al meer van gehoord?


******************************************************************
Onderwerp: Waarschuwing !!
ATTENTIE:

 
Deze informatie is vanochtend gearriveerd,  rechtstreeks van zowel Microsoft  als Norton.

Stuur het naar iedereen die u kent die toegang heeft tot het internet.

Mogelijk ontvangt u een ogenschijnlijk onschuldige e-mail met een Power Point presentatie "Het leven is mooi."

Als u het heeft ontvangen, ga het bestand dan onder alle omstandigheden NIET openen!  Gooi deze direct weg!

Als u dit bestand opent, verschijnt er een bericht op uw scherm met de mededeling: "Het is te laat nu, uw leven is niet langer mooi."

Vervolgens verliest u alles op uw pc en de persoon die dit naar u toestuurde krijgt toegang tot uw naam, e-mail en wachtwoord!
 
Dit is een nieuw virus, dat is begonnen te circuleren op zaterdag namiddag.

AOL heeft al bevestigd dat de anti-virus programma's niet in staat zijn dit te vernietigen.

Het virus is gemaakt door een hacker die zichzelf "leven eigenaar" noemt.
 

Stuur een kopie van dit bericht aan al uw vrienden en vraag hen om het ONMIDDELLIJK  door te sturen!
 
****************************************************************************

 
   


 
 
 

Gr. Chantal
Gelogd
nee-leh.
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 498



Bekijk profiel
Re: ...........het schijnt serieus te zijn
« Antwoord #1 Gepost op: vrijdag, 27.06.08 14:49 »

Chantal,

volgens www.virusalert.nl gaat dit om een hoax, een nepmail




Groeten Nee-Leh
« Laatste verandering: vrijdag, 27.06.08 14:52 door nee-leh nee-leh » Gelogd

ik gebruik om teksten te verbergen:
www.hidetext.net
ChantalF
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 279



Bekijk profiel
Re: ...........het schijnt serieus te zijn
« Antwoord #2 Gepost op: vrijdag, 27.06.08 16:16 »

Bedankt voor je snelle reactie, Nee-leh.

Mooi, is dat ook weer duidelijk hoe dat zit.

Gr. Chantal
Gelogd
Pagina's: 1 Omhoog Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2005, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.388 seconden met 18 queries.