Startpagina Help Zoek Kalender Inloggen Registreren

+  Henk van Ess heet u welkom bij Voelspriet.nl Zoekforum en Zoektips
|-+  Hulpmiddelen bij het zoeken
| |-+  DE ZOEKTIPS VAN VOELSPRIET (Beheerder: Henk van Ess)
| | |-+  wie weet dit
0 Geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: 1 Omlaag Print
Auteur Topic: wie weet dit  (gelezen 3634 keer)
Hossana
Weinig aktief
*
Offline Offline

Berichten: 4



Bekijk profiel
wie weet dit
« Gepost op: dinsdag, 22.12.09 19:55 »

Hoi,

Ik heb een vraagje. Regelmatig bestel ik via het internet en nu kreeg ik een mail met de naam van dat bedrijf. Uiteraard was deze niet van hun, maar er stond wel mijn complete naam in.
Nu heb ik mijn naam veranderd in mijn  account en vandaag kreeg ik weer een mail met de veranderde naam erin.
Het ip adres is niet bekend dus we komen geen stap verder.

Weet iemand van jullie hoe dit zit.
Dit staat in de eigenschappen.

Return-path: <support@www.*********.nl>
Envelope-to: info@*********.nl
Delivery-date: Tue, 22 Dec 2009 18:32:04 +0100
Received: from [213.163.77.170] (helo=SERVER820.home)
   by srv351.flexwebhosting.nl with esmtp (Exim 4.67)
   (envelope-from <support@www.***********.nl>)
   id 1NN8aZ-0006Cr-5O
   for info@jewelforless.nl; Tue, 22 Dec 2009 18:32:04 +0100
Received: from server186.i3d.net ([127.0.0.1]) by home with MailEnable ESMTP; Tue, 22 Dec 2009 18:31:04 +0100
MIME-Version: 1.0
X-Mailer: osCommerce
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
From: support@www.s***********.nl
To: "T*** Fl" <info@j*********.nl>
Subject: Hello Friend
Date: Tue, 22 Dec 2009 18:31:04 +0100
Message-ID: <4EB5588109E14E298E5530E1A4AA1572.MAI@home>

Gelogd
Wit
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 877


Verstokte vergruizer


Bekijk profiel WWW
Re: wie weet dit
« Antwoord #1 Gepost op: donderdag, 24.12.09 00:31 »

Ofwel worden jouw bestellingen onderschept, ofwel worden hun bestanden onderschept, ofwel verkopen zij hun gegevens aan andere partijen.

Eerlijk gezegd is de laatste optie het meest waarschijnlijk.

Maar waarom denk je dat die email niet van hen afkomstig is?
Gelogd

... Verdien nu snel cash voor kliks ... Oh, en zitten jullie in een Griep-risicogroep ...?
silence
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 337


Ik gebruik Voelspriet.nl


Bekijk profiel WWW
Re: wie weet dit
« Antwoord #2 Gepost op: donderdag, 24.12.09 10:13 »

213.163.77.170 NL Netherlands 11 Zuid-Holland Rotterdam  51.9167 4.5000 The Netherlands The Netherlands

Er zitten 33 domeinnamen op dit ipadres.

Gelogd

Hossana
Weinig aktief
*
Offline Offline

Berichten: 4



Bekijk profiel
Re: wie weet dit
« Antwoord #3 Gepost op: zaterdag, 26.12.09 10:42 »

Ofwel worden jouw bestellingen onderschept, ofwel worden hun bestanden onderschept, ofwel verkopen zij hun gegevens aan andere partijen.

Eerlijk gezegd is de laatste optie het meest waarschijnlijk.

Maar waarom denk je dat die email niet van hen afkomstig is?

Besteld heb ik er pas 1 keer en vrij lang geleden, dus dat zal het niet zijn.
Ik had ook zo'n vermoeden dat ze in hun bestand moeten kunnen, want alleen mensen waar ik besteld heb kennen mijn volledige naam. En ik heb nu alleen 2 letters van mijn naam in hun account staan en die stonden dus ook zo in de details.

Ze krijgen ze zelf ook. Maar die voor hun de website maakt zegt dat dat geen kwaad kan.
Nou, maar ik vind het niet erg leuk.

Daarbij gebruiken ze inderdaad meerdere namen zoals: support@ of admin@

Maar hoe kan iemand zo'n mailadres aanmaken.

En hoe weet je dat daar 33 domeinnamen zitten op dat adres.

Weet je ook welke?

Sorry voor de vele vragen.

Ik denk wel dat ze uit NL komen, want de links die in de mail staan zijn van NL sites.
Gelogd
silence
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 337


Ik gebruik Voelspriet.nl


Bekijk profiel WWW
Re: wie weet dit
« Antwoord #4 Gepost op: zaterdag, 26.12.09 11:32 »

Kijk hier maar eens tussen, misschien zie je iets bekends.

http://whois.domaintools.com/213.163.77.170
Gelogd

Hossana
Weinig aktief
*
Offline Offline

Berichten: 4



Bekijk profiel
Re: wie weet dit
« Antwoord #5 Gepost op: zaterdag, 26.12.09 13:06 »

Kan ik weinig mee. Kom er niet veel wijs uit.  Tong
Misschien ben ik net iets te blond  Grijns
Gelogd
Wit
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 877


Verstokte vergruizer


Bekijk profiel WWW
Re: wie weet dit
« Antwoord #6 Gepost op: zaterdag, 26.12.09 22:53 »

http://www.domaintools.com/reverse-ip/?hostname=213.163.77.170

Sorrie, ik ben geen rijk betalend lid, dus ik kan de complete lijst ook niet ophoesten
Gelogd

... Verdien nu snel cash voor kliks ... Oh, en zitten jullie in een Griep-risicogroep ...?
silence
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 337


Ik gebruik Voelspriet.nl


Bekijk profiel WWW
Re: wie weet dit
« Antwoord #7 Gepost op: zondag, 27.12.09 11:00 »

Ik ook niet hoor.... Knipoog
Gelogd

nee-leh.
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 522



Bekijk profiel
Re: wie weet dit
« Antwoord #8 Gepost op: zondag, 27.12.09 12:32 »

niet betalend, wel zoekend   Knipoog

213.163.77.170      
 Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands


afterlife-css   
alexhensen   
allegroinvestmentfund    
baswillemsen
boris-online   
clanbts   
classicbouw   
creativemapdesigners   
crsvirtua   
dennisvds   
donkeynl
fokkers-clan
koopophuis   
lingering.wow-iwai
music-rhythm
nrwforfun-worldwide
ogamedk
omnitopic
phlx-gaming   
relytestingservices   
rsf-clan   
saartjedehond   
sadhl2dm-clan   
scyllanetwork   
shop.czechglaskralen   
sigmaclan   
slapendrijk
sdvb11   
sterf.wow-iwai   
the-luckystars
ufs-clan   
vakantieinfortaleza   
zoetekoek   
zwaalie   
« Laatste verandering: zondag, 27.12.09 22:41 door nee-leh. » Gelogd
elminjas
Vriend(in) van Voelspriet tot 1 juli 2009
Uiterst actief in forum
*******
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 978


Voelspriet!


Bekijk profiel WWW
Re: wie weet dit
« Antwoord #9 Gepost op: zondag, 27.12.09 13:38 »

@ nee-leh

als je bij domaintools zoek vindt je nog meer, ook coordinaten zoals telefoonnr etc
het is een dyn dns server die gebruikt wordt.

alles van dit ip nummer draait op


RSP: i3d
URL: http://www.i3d.nl

owner-contact: P-SAK1100
owner-organization: i3d
owner-fname: S
owner-lname: Koster
owner-street: Meent
owner-city: Rotterdam
owner-zip: 3011 JG
owner-country: NL
owner-phone: +31 ***********
owner-fax: +31 **********

greetz Frank
« Laatste verandering: zondag, 27.12.09 16:06 door elminjas » Gelogd

A dream for the dreamer and esteem for those who put in all efforts to realize their dreams!
Tibetaanse Lhasa Apso hond uit Tibet het dak van wereld.. EL Minja's Lhasa Apso
nee-leh.
Uiterst actief in forum
*****
Offline Offline

Berichten: 522



Bekijk profiel
Re: wie weet dit
« Antwoord #10 Gepost op: zondag, 27.12.09 15:12 »

alles van dit ip nummer draait op
URL: http://www.i3d.nl

Bedankt Frank,

de sites die ik gevonden heb zijn van die (Stijn) Koster, of heeft hij in beheer

Grs Nee-Leh
« Laatste verandering: zondag, 27.12.09 15:25 door nee-leh. » Gelogd
Hossana
Weinig aktief
*
Offline Offline

Berichten: 4



Bekijk profiel
Re: wie weet dit
« Antwoord #11 Gepost op: dinsdag, 05.01.10 14:08 »

Allereerst voor jullie een gezond en rijk 2010


Lief van jullie om mij te helpen.  Grijns
Hartstikke bedankt.
Gelogd
Pagina's: 1 Omhoog Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2005, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.128 seconden met 19 queries.